JobRotary

JobRotary:

 
Persoonlijke begeleiding voor werkzoekenden

Nog steeds neemt het aantal mensen zonder werk toe. De ervaring van veel werkzoekenden is, dat het erg lastig is om weer aan de slag te komen. Het is dan fijn als iemand je kan helpen. Deze hulp is beschikbaar bij Jobrotary, een initiatief van Rotary. Jobrotary werkt zonder winstbejag en op vrijwillige basis voor werkzoekenden van boven de 40 jaar. Ook in deze regio is Jobrotary actief.
 
Inschrijving

Deelnemers van Jobrotary krijgen persoonlijke begeleiding van een mentor die ervaring heeft in het begeleiden van mensen. Deelname is op vrijwillige basis en zonder kosten. Werkzoekenden kunnen zich aanmelden via de website: www.jobrotary.nl. Inschrijving bij JobRotary is mogelijk voor iedere werkzoekende van 40 jaar of ouder, die gemotiveerd is om actief naar nieuw werk te zoeken. JobRotary ondersteunt waar mogelijk, maar de werkzoekende blijft zelf verantwoordelijk voor het vinden van werk.
 
Resultaat in deze regio

JobRotary is een landelijke stichting met 150 aangesloten Rotaryclubs, verdeeld over 32 regio's. In deze regio zijn momenteel ruim 40 vrijwillige mentoren actief. Sinds de start in 2007 zijn hier ruim 230 werkzoekenden begeleid. Daarvan heeft bijna de helft werk gevonden. De aangesloten Rotaryclubs bij Jobrotary A28 zijn: Staphorst Reestland, Meppel, Hoogeveen, Hoogeveen-De Wolden, Beilen e.o., Assen, Assen-Noord, Zuid-Laren/Anloo en Oosterwolde.

Leden

Wachtwoord vergeten?

laatste nieuws

Alleen afmelden op de Rotary App!!! Afmelden op site kan niet meer!!! Week berichten zie onze site!!         ...

lees meer »

Partners

 

copyright 2022 - design & development studiopinto.nl